Bejelentkezés
FREEBASE.HU

FREEBASE

tárhely

Info

FREEBASE.HU
/20210423-Ha-iPhone-ja-van-tarhelyben-meg-jobban-all-mint-az-androidosok-de-mar-nem-sokaig-hvg-hu

Ha iPhone-ja van, tárhelyben még jobban áll, mint az androidosok, de már nem sokáig - hvg.hu

Ha iPhone-ja van, tárhelyben még jobban áll, mint az androidosok, de már nem sokáig - hvg.hu Ingyen webtárhely szolgáltatás, segítségével weboldalát elérhetövé teheti az interneten. Szolgáltatásunk magánszemélyek és jogi személyek számára egyaránt hozzáférhetö, a regisztráció csupán pár percet vesz igénybe. A nálunk tárolt oldalak a regisztráció pillanatától kezdve reklámmentesek, nem kell emelt díjas smst küldeni, vagy éves díjat fizetni a reklámcsík eltüntetéséért, mivel nálunk nincs semmilyen reklámcsík vagy felugró reklám ablak. Minden regisztrált felhasználó webtárhelyet kap, melyel szabadon gazdálkodhat, nincs fájl típus vagy fájl méret korlátozás a szerveren. PHP scripteket biztonsági okokból nem lehet futtatni a szerveren.

Legújabb twittek

nem nagyon van már kedvem befizetni az utazós blogom tárhely meg domain díját, szóval ha valakinek még kell valami… https://t.co/0VzhmEVy5j

RT @_alesi_: Ha valakit érdekel cloud tárhely és a privacy maximumának nem a https-t tartja, akkor @Tresorit summer sale 40%-os leárazás.

Ha valakit érdekel cloud tárhely és a privacy maximumának nem a https-t tartja, akkor @Tresorit summer sale 40%-os leárazás.

Keresés
Ha iPhone-ja van, tárhelyben még jobban áll, mint az androidosok, de már nem sokáig  hvg.hu